Witam. Mam pytanie czy dasię w wersji ambiente z 2008 roku włączyć funkcje doświetlania zakrętów rozmawiałem w serwisie i powiedzieli że jeżeli funkcja nie została włączona w fabryce to nie ma takiej opcji.Jeżeli jest taka możliwość to moze jest ktoś z okolic Dąbrowy Górniczej kto mógłby się tym zająć. Pozdrawiam
Wibracje wewnątrz na postoju
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Wibracje wewnątrz na postoju
Siedząc w aucie na postoju przy włączonym silniku np. w korku daje się odczuć wibracje i to niemałe - nie jest to na pewno normalne w tych samochodach. Silnik chodzi równo. W trakcie jazdy nie ma takich objawów. Poduszki silnika są w dobrym stanie. Co to może być?
-
Sprawdź czy to nie wentylator na chłodnicy ( jeden albo drugi ). U mnie na postoju jak się załączy to też czuć jak drga cały samochód.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
może dwumasa, też ma takie objawy , jak jest na postoju to może silnikiem trochę szarpać, ile masz przejechane??
Komentarz
-
wentylator u mnie nie ma wpływu na to. drgania da się odczuć bez względu czy wentylator pracuje czy nie
Komentarz
-
Może obroty biegu jałowego są zbyt niskie, miałem podobnie, a byłem ok 20 kkm po wymianie dwumasy więc ona odpadała jako przyczyna. Magik wziął je leciuchno podbiłw górę i jak ręką odjąłTeraz xenony by krzynol
Komentarz
-
Komentarz